Kennismaken, aanmelding en plaatsing

Het is belangrijk om samen met u, als ouder of opvoeder, en uw kind te ontdekken of wij de school zijn waar uw kind zich het beste kan ontwikkelen. Daarom hebben wij een zorgvuldige procedure voor aanmelding en plaatsing. Op deze pagina vindt u de procedure in vogelvlucht. Via de link onderaan komt u bij het document waarin de procedure uitgebreid staat beschreven.

Kennismaken

In de maanden januari tot en met maart worden kennismakingsmiddagen georganiseerd. Deze zijn van beide kanten vrijblijvend. De kennismakingsmiddagen zijn specifiek bedoeld voor ouders/verzorgers, maar nog niet voor de kinderen. De exacte data vindt u in de agenda op deze website.

Interesselijst

Na de kennismakingsmiddagen kunnen kinderen worden aangemeld voor de interesselijst. Medio maart is bekend hoeveel plekken er beschikbaar zijn voor nieuwe leerlingen. Als dit aantal lager is dan het aantal kinderen op de interesselijst, maken wij een keuze welke kinderen zich kunnen aanmelden.

Aanmelding en plaatsing

De daadwerkelijke plaatsingsprocedure begint met de officiële aanmelding van uw kind. Daarbij leveren ouders en eventueel andere betrokkenen de benodigde (verplichte) gegevens en documenten aan, terwijl wij als school onderzoeken of wij kunnen voldoen aan de onderwijs- en begeleidingsbehoefte van uw kind. De plaatsingsprocedure wordt afgesloten met het besluit of uw kind bij ons op school een plek krijgt.

Voor de volledige uitleg van de plaatsingsprocedure klikt u op de onderstaande link.

Aanmeldingsprocedure 2020-2021