Kennismakingsmiddag

In schooljaar 2022-2023 organiseren we drie kennismakingsmomenten voor ouder(s)/verzorger(s) van aspirant-leerlingen en externen die geïnteresseerd zijn in plaatsing van een kind in het aankomende schooljaar (2023-2024). Op deze middag krijgen ouder(s)/verzorger(s) en externen informatie over het aanbod en de werkwijze op Leo Kanner De Musketier, gevolgd door een rondleiding. Aanmeldingen voor een plek in het lopende schooljaar (2022-2023), lopen via een ander traject. Kijk daarvoor op de pagina 'Aanmelding lopende schooljaar'.

Kennismaking met De Musketier

De voorkeur gaat ernaar uit om u op school te verwelkomen zodat u een goede indruk kunt opdoen van de sfeer in de school. Uiteraard organiseren we de kennismakingsmiddagen conform de op dat moment geldende corona-maatregelen. Indien de situatie daar aanleiding toe geeft, vindt deze plaats via Microsoft Teams. U ontvangt dan uiterlijk een dag van tevoren een Teams-uitnodiging. U kunt hiervoor een app downloaden of deze via de browser accepteren, en zo deelnemen aan het digitale kennismakingsmoment.

Bij geen bericht vanuit de Musketier zal de kennismakingsmiddag op locatie plaatsvinden. Het adres is Bokkenweide 1 - 3, 2727 GN Zoetermeer.
We vragen u om het aanmeldformulier voor de kennismakingsmiddag volledig in te vullen.

De kennismakingsmiddagen vinden op de volgende dagen plaats:

  1. Woensdag 25 januari 2023
  2. Woensdag 8 maart 2023
  3. Woensdag 19 april 2023

Het programma ziet er als volgt uit:

15.00 uur: Inloop met koffie/thee

15.10 uur: Start presentatie & rondleiding

16.00 uur: Sluiting

Aanmelden

U kunt zich via onderstaande knop voor deze informatiemomenten aanmelden. Wanneer het maximum aantal aanmeldingen bereikt is (30) verwijderen we de aanmeldoptie voor de betreffende datum. In verband met de rust voor de leerlingen wordt de kennismakingsmiddag na schooltijd georganiseerd. Kunt u niet op een van de aangeboden momenten dan kunt u ons een e-mail sturen.

Meld u aan voor een kennismakingsmiddag