Kennismakingsmiddag ouder(s)/verzorger(s)

In schooljaar 2023-2024 organiseren we drie kennismakingsmomenten voor ouder(s)/verzorger(s) van aspirant leerlingen en externen die geïnteresseerd zijn in plaatsing van een kind in het schooljaar 2024-2025. Op deze middag krijgt u informatie over het aanbod en de werkwijze op LKO De Musketier, gevolgd door een rondleiding. Aanmeldingen voor een plek in het huidige schooljaar, lopen via een ander traject. Kijk daarvoor op de pagina 'Aanmelding lopende schooljaar'.

Kennismaking met LKO De Musketier

Als ouder(s)/verzorger(s) wilt u graag een weloverwogen keuze maken voor een passende school voor uw kind. Wij verwelkomen u graag op school zodat u een goede indruk kunt opdoen van de sfeer in de school. Het adres is Bokkenweide 1 - 3, 2727 GN Zoetermeer.

De kennismakingsmiddagen vinden op de volgende dagen plaats:

  • Woensdag 17 januari 2024
  • Dinsdag 27 februari 2024
  • Dinsdag 19 maart 2024


Het programma ziet er als volgt uit:

15.00 uur: Inloop met koffie/thee

15.10 uur: Start presentatie & rondleiding

16.15 uur: Sluiting


U kunt zich via onderstaande knop voor deze informatiemomenten aanmelden. Wanneer het maximum aantal aanmeldingen bereikt is (40) verwijderen we de aanmeldoptie voor de betreffende datum. In verband met de rust voor de leerlingen wordt de kennismakingsmiddag na schooltijd georganiseerd. Kunt u niet op een van de aangeboden momenten dan kunt u ons een e-mail sturen.

Meld u aan voor een kennismakingsmiddag