16 - 07 - 2021

De Musketier neemt afscheid van collega's

Op de laatste schooldag heeft het team van De Musketier afscheid genomen van een aantal collega's.

Meester Patrick Smits werkte op De Musketier voor meerdere klassen als groepsleerkracht. Hij krijgt echter de kans om bij een andere organisatie aan de slag te gaan als kwaliteitscoördinator, waar hij op 1 augustus begint.

Juf Maaike Rebel werkte binnen de Leo Kanner Onderwijsgroep op twee scholen. Op De Musketier stond zij twee jaar voor de klas. Volgend jaar kan zij op Leo Kanner SO Oegstgeest echter vier dagen gaan werken, waardoor De Musketier haar volgend jaar moet missen.

Femke Snijders heeft haar stage voor de opleiding orthopedagogiek afgerond. Mogelijk kan zij volgend jaar echter tóch nog op De Musketier blijven in een andere rol.

Eline Wildeman neemt afscheid als adjunct-directeur. Zij had een groot aandeel in de enorme ontwikkeling die De Musketier de afgelopen jaren doormaakte. Ook Eline blijft wel een beetje behouden, want ze wordt binnen de Leo Kanner Stichting Kwaliteitsadviseur.

Annika van Bruggen wilde bij De Musketier tijdelijk een gat opvullen als ondersteuner in cluster Wit/Paars, maar gaat nu weer verder met haar carrière in het entertainment, onder andere bij De Efteling en met kindertoneelvoorstellingen.

Margreet van Driel en Anja van Veelen namen al eerder dit schooljaar afscheid, maar door Corona wilde het team ook hen nog een keer 'live' uitzwaaien. Juf Margreet werkt nu bij ZOJA, een Zorg-Onderwijsproject waarin De Musketier het onderwijs verzorgt, en is dus ook nog wel een beetje binnen de organisatie gebleven. Juf Anja was als Maatschappelijk Werker aan De Musketier verbonden. Zij heeft sinds februari een uitdagende baan als teamcoach bij het Jeugd- en Gezinsteam (JGT) in Lisse en Hillegom.

De Musketier bedankt al deze geweldige collega's voor hun grote inzet en wenst hen heel veel succes met hun nieuwe uitdagingen!