02 - 11 - 2021

Nieuws uit het team

Ook leerkrachten zijn mensen en dus verandert er nog wel eens iets in het team. Begin november blijkt een update daarom dringend noodzakelijk te zijn!

Blij nieuws!

Juf Marloes is aan het begin van het schooljaar met zwangerschapsverlof gegaan. Op 19 oktober is hun mooie en gezonde dochter Liene geboren! Juf Marloes en haar man Pepijn zijn enorm blij met haar komst.

Ook juf Manon en meester Arno lopen momenteel rond met een enorme glimlach, want als alles volgens planning verloopt krijgen zij eind februari een zoontje!

Afscheid

Helaas moeten we tussendoor ook afscheid nemen van een zeer gewaardeerd teamlid. Juf Susanne werd de kans geboden om op een andere school kinderen te gaan begeleiden die op didactisch gebied vastlopen. Dit is voor haar een soort baan waar ze al lang naar zoekt en die haar op het lijf geschreven is. Heel jammer voor ons, maar als zij zo'n mooie kans krijgt kunnen wij niet anders dan deze hartelijk bedanken voor haar tomeloze inzet (vaak in bescheidenheid!) en haar deze mooie kans enorm gunnen.

Isabelle van Berkel kwam vorig jaar in deeltijd in dienst als Schoolmaatschappelijk werker, naast eenzelfde functie op een andere school. Ze is echter een zeer veelzijdige collega. Isabelle heeft een mogelijkheid aangegrepen om zich op heel andere werkzaamheden te gaan richten die ook haar passie hebben en gaat aan het werk als sportcoach, gericht op mensen die hun levensstijl gezonder willen maken. Haar betrokkenheid en haar drijfveer om mensen te helpen, die we op De Musketier ook van haar kennen, komen in deze baan natuurlijk ook erg goed tot hun recht!

Oude nieuwe en nieuwe nieuwe collega's

We mogen ook enkele oude nieuwe collega's en een nieuwe nieuwe collega verwelkomen. Sietske de Jong is sinds 1 oktober onze nieuwe leerkracht voor de lessen Sociale Vaardigheden/Rots & Water. Ook gaat zij 1 dag per week De Kameleon draaien.

Ilse Dispa begint op 1 december bij ons. Zij neemt de functie van Schoolmaatschappelijk werker over van Isabel.

Femke Snijders was het vorige schooljaar als stagiaire aan De Musketier verbonden en rondde haar studie daarmee succesvol af. Ze start binnenkort met haar PABO-opleiding als zij-instromer en blijft zo aan De Musketier verbonden.

Shannah Boersma liep eveneens stage in het vorig schooljaar. Zij heeft al eerder haar PABO-diploma behaald en blijft nog enkele maanden bij ons op school tot juf Marloes terug is van haar zwangerschapsverlof.

Lisa Visser werkt al enkele jaren gedeeltelijk bij ons op school als leraarondersteuner. Daarnaast werkt zij ook bij De Drie Ballonnen, de BSO die van onze locatie gebruik maakt. Met het vertrek van Susanne heeft Lisa aangegeven graag volledig voor De Musketier te willen komen werken. In de komende weken worden haar dagen steeds meer uitgebreid, totdat ze per 1 december geheel in dienst is bij De Musketier.

Tot slot lopen Britt Dorstijn en Femke Beniest dit jaar stage. Britt volgt de Master Orthopedagogiek en Femke loopt haar PABO-stage in groep Paars.